חטיפי שומשום דביקים עם טפטוף שוקולד גולמי נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 187 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים, אגוזים, פרג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בר פקאן קרמל w / טפטוף שוקולד, חטיפי עוגיות פקאן עם טפטוף שוקולד, ו ברי Streusel תות עם טפטוף שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו 8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם נייר או קלף לשמן את המחבת עם שמן קוקוס או שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
שמן קוקוס
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מניחים את האגוזים, שומשום, זרעי צ ' יה במעבד מזון ולעבד עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
זרעי צ ' יה
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים את נקטר אגבה, חמאת אגוזים או זרעים, שמן, וניל ומלח. תהליך, באמצעות פולסים on / off, עד התערובת הוא מעורבב ומתחיל לדבוק זה בזה clump על הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
חמאת זרעים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
להעביר את התערובת למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים פיסת נייר קלף גדולה, נייר שעווה או ניילון נצמד (משומן קלות עם קוקוס או שמן צמחי) על גבי תערובת הבר ולהשתמש בו כדי להפיץ ולשטח את התערובת באופן שווה במחבת; להשאיר את הנייר או לעטוף פלסטיק כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
זילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
כגון גבינות לטאקו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים את התערובת במקפיא במשך 30 דקות.
1
מערבבים את השמן, צוף אגבה, ואבקת קקאו בקערה קטנה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הסר את תערובת הבר מהמקפיא, לחשוף, וטפטוף דקורטיבי או להפיץ עם תערובת השוקולד. מקררים לפחות 4 שעות או מניחים במקפיא במשך 1 שעה עד התערובת היא מוצקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
באמצעות אניה, להרים את התערובת מהמחבת ולהעביר ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
חתוך ל-20 מוטות. לאחסן במקרר או במקפיא.
5
טיפים בר-שמן קוקוס עוזר להחזיק את הברים האלה יחד; שמן צמחי לא יעבוד במקומו. אתה יכול, במקום זאת, להוסיף 2 כפות טבעיות, אגוז לא ממותק או חמאת זרע או, אם יש לך גישה אליו, חמאה גולמית. –אם אתה לא עוקב אחר דיאטה גולמית, אתה יכול לטפטף את הסורגים עם בר שוקולד CoatingBAR שמירה הדוקה לעטוף את הסורגים בנפרד בניילון נצמד. מקרר: 1 מקפיא בשבוע: 3 חודשים במיכל אטום; הפשרה 1 וריאציות שעה ברים לחמנייה דבש גלם להשתמש קשיו גלם כמו האגוזים ודבש גלם כמו הממתיק. החלף את אבקת הקקאו עם כמות שווה של אבקת חלבון טבעונית גולמית, טבעית, ממותקת וניל. ברים דביקים שקדים נא להשתמש 3 כוסות שקדים גלם לאגוזים ולהשמיט את זרעי שומשום. להפחית את זרעי chia כדי 1/4 כוס ולהוסיף 1/3 כוס גלם, אבקת קקאו לא ממותק יחד עם צוף אגבה. השתמש בחמאת שקדים גלם לחמאת האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
אבקת חלבון
חמאת שקדים
ממתיק
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
שמן קוקוס
אגוזי קשיו גולמיים
חמאת אגוזים
זרעי צ ' יה
דבש גולמי
( 23)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק