קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי שוקולד-דובדבן לעיסים

חטיפי שוקולד-דובדבן לעיסים
חטיפי שוקולד-דובדבן לעיסים עשויים להיות רק הר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 167 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. 56 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם חמאה, קוקוס, פירורי קרקר גרהם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: חטיפי גרנולה שקדים דובדבן לעיס, ברים פריכים צ'יפס צ' יפס, ו ריבועי דובדבן שוקולד לעיסים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 אום. בקערה קטנה מערבבים פירורי קרקר וחמאה. לחץ לתוך משומן 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה. בקערה גדולה מערבבים את שאר החומרים עד לקבלת תערובת אחידה; מורחים בזהירות על קרום.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים 25-28 דקות או עד שהקצוות מזהיבים. מצננים במחבת על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
חותכים לסורגים.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. דיווה ויוה מוסקטו קולדה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.