קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי שוקולד מנטה ללא אפייה

חטיפי שוקולד מנטה ללא אפייה
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל חטיפי שוקולד לא אופים. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 213 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תמצית מנטה, שוקולד צ'יפס בטעם מנטה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אין עוגיות שוקולד מנטה, אין עוגיות שוקולד מנטה, ו מנטה שוקולד קשיו קרם אין ברים אופים (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז קל 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם קיצור או ספריי בישול. בסיר 2 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה ו 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום. מערבבים פירורי עוגיות עד מעורב היטב; לחץ באופן שווה במחבת. להכניס למקרר עד המשרד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקותחבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בינתיים, בקערה קטנה, לנצח 1/4 כוס חמאה, חלב, תמצית מנטה, וניל ומזון צבע עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורב היטב. במהירות נמוכה, בהדרגה להכות אבקת סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מורחים תערובת מנטה באופן שווה על תערובת פירור. בסיר 1 ליטר, להמס שבבי שוקולד הנותרים ו 1/3 כוס חמאה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן; להפיץ באופן שווה על תערובת מנטה. מקררים עד שהשוקולד נקבע, 10 עד 15 דקות. עבור ברים, לחתוך 5 שורות על ידי 5 שורות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מנטהמנטה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף