חטיפים
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תמצית vanillan, חמאת בוטנים פריכה, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), ממתקים עם אגוז קרמל, ו ממתקי קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז קל 9" x 13 " פאן.
בקערת ערבוב גדולה, שמנת החמאה והסוכר יחד.
מערבבים את וניל, סירופ תירס ושיבולת שועל.
שים את הבצק הזה במחבת המשומנת.
אופים במשך 15-16 דקות (לא overbake).
בינתיים, מעל חום נמוך להמיס יחד שבבי שוקולד וחמאת בוטנים.
אפשר את בסיס העוגיות להתקרר מעט, ולאחר מכן להפיץ את תערובת חמאת בוטנים שוקולד על גבי. מגניב לחלוטין לחתוך לסורגים.