קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

חטיפים

חטיפים
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תמצית vanillan, חמאת בוטנים פריכה, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), ממתקים עם אגוז קרמל, ו ממתקי קרמל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז קל 9" x 13 " פאן.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערת ערבוב גדולה, שמנת החמאה והסוכר יחד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מערבבים את וניל, סירופ תירס ושיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
ונילוניל
שיבולת שועלשיבולת שועל
4
שים את הבצק הזה במחבת המשומנת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים במשך 15-16 דקות (לא overbake).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בינתיים, מעל חום נמוך להמיס יחד שבבי שוקולד וחמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
7
אפשר את בסיס העוגיות להתקרר מעט, ולאחר מכן להפיץ את תערובת חמאת בוטנים שוקולד על גבי. מגניב לחלוטין לחתוך לסורגים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
בסיסבסיס