חיטה ברי Tabbouleh
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה טוב. נסו סלט טאבולה מחיטה מלאה, סלט חיטה חם (או, הפוך Tabbouleh), ו סלט חיטה חם-הפוך Tabbouleh (מתכונים דומים).
הוראות
משרים גרגרי חיטה ב 12 כוסות מים בתנור הולנדי גדול 24 שעות.
מביאים פירות יער חיטה ושריית מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 45 עד 50 דקות או עד מכרז.
מסננים גרגרי חיטה, וקריר.
מערבבים יחד פירות יער חיטה, עגבניות, ואת 11 המרכיבים הבאים עד מעורבב היטב.
מגישים מיד, או לכסות ולהירגע עד 2 ימים.
* 3 כוסות שעורה מהירה בישול ניתן להחליף גרגרי חיטה. שעורה מוקפצת ב 2 כפות. שמן זית חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה 5 עד 6 דקות או עד שעורה הוא השחמה קלות. מערבבים 6 כוסות מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 10 עד 12 דקות או עד מכרז.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות.
לנקז שעורה, מגניב. מערבבים יחד שעורה, עגבניות, ו -7 המרכיבים הבאים. מערבבים במיץ ליים ו -3 מרכיבים הבאים רק לפני ההגשה.