קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חיטה מלאה, שיבולת שועל ופנקייק בננה

חיטה מלאה, שיבולת שועל ופנקייק בננה
זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. . אם יש לכם אבקת חלב, שיבולת שועל מגולגלת, בננה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. מתכונים דומים: חיטה מלאה, שיבולת שועל ופנקייק בננה, פנקייק שיבולת שועל Bananan חיטה מלאה עם סירופ מייפל חמאת בוטנים, ו פנקייק שיבולת שועל מחיטה מלאה.

הוראות

1
מניחים את שיבולת השועל מגולגל לתוך צנצנת של בלנדר תערובת עד המרקם דומה קמח גס.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
לטאטא יחד את שיבולת השועל המעורבת, קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, סוכר חום, אבקת חלב יבש, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
אבקת חלבאבקת חלב
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
לטאטא יחד את הביצה, חלב, שמן צמחי, וניל. מערבבים את הבננה הפירה.
מרכיבים שתצטרך
פירה בננהפירה בננה
שמן צמחישמן צמחי
ונילוניל
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
יוצקים את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח ומערבבים רק עד לחלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
5
תן לבלילה לעמוד במשך 5 דקות.
6
מחממים מחבת משומנת קלות על חום בינוני-גבוה. זרוק את הבלילה על ידי כפות גדולות על המחבת, ומבשלים עד בועות טופס ואת הקצוות יבשים, על 2 דקות. הפוך, ומבשל עד שחום בצד השני. חזור עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת