זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. . אם יש לכם אבקת חלב, שיבולת שועל מגולגלת, בננה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. מתכונים דומים: חיטה מלאה, שיבולת שועל ופנקייק בננה, פנקייק שיבולת שועל Bananan חיטה מלאה עם סירופ מייפל חמאת בוטנים, ו פנקייק שיבולת שועל מחיטה מלאה.
הוראות
1
מניחים את שיבולת השועל מגולגל לתוך צנצנת של בלנדר תערובת עד המרקם דומה קמח גס.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל מגולגלת
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
2
לטאטא יחד את שיבולת השועל המעורבת, קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, סוכר חום, אבקת חלב יבש, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
סודה לשתייה
סוכר חום
אבקת חלב
שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
לטאטא יחד את הביצה, חלב, שמן צמחי, וניל. מערבבים את הבננה הפירה.
מרכיבים שתצטרך
פירה בננה
שמן צמחי
וניל
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
יוצקים את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח ומערבבים רק עד לחלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ביצה
5
תן לבלילה לעמוד במשך 5 דקות.
6
מחממים מחבת משומנת קלות על חום בינוני-גבוה. זרוק את הבלילה על ידי כפות גדולות על המחבת, ומבשלים עד בועות טופס ואת הקצוות יבשים, על 2 דקות. הפוך, ומבשל עד שחום בצד השני. חזור עם הבלילה שנותרה.