חלבית דובדבן אגוז ברים
חטיפי אגוזי דובדבן חלביים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מתאים ל-72 ומחירו 8 סנט למנה מנות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם קמח, סוכר קונדיטורים, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9%. נסו תאריך ואגוז כוח ברים, חטיפי גרנולה של פירות ואגוזים, ו חטיפי תאנה חלבית לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים וניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב ומערבבים היטב. מערבבים פנימה אגוזים, דובדבנים ושוקולד צ ' יפס.
מורחים לתוך 15-ב משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
בינתיים, בסיר כבד קטן, מבשלים חמאה על אש בינונית במשך 5-7 דקות או עד להזהבה.
קערה; מקציפים את הסוכר, החלב והווניל של הקונדיטורים. ברים חמים פרוסט. מצננים על רשת לפני החיתוך.