חלה, נקניק, ומילוי דובדבנים מיובש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חלה, נקניק, ודובדבן מיובש מלית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 702 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך ביצים, פלפל, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו מיובשים-דובדבן ומילוי נקניק איטלקי, פארו, דלעת סקווש, נקניק ומילוי דובדבנים מיובש, ו מילוי חלה מחיטה מלאה עם חמוציות מיובשות ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. בנדיבות תבנית אפייה חמאה.
צלי פקאן בפאי או במחבת עוגה עד ריחני קרביים הם זהוב חיוור, 8 עד 10 דקות.
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ.
מחלקים לחם בין 2 דפי אפייה גדולים ואופים, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד הזהב, 15 עד 25 דקות.
בינתיים, שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל נקניק, ערבוב לשבור גושים, עד השחמה, על 5 דקות.
מעבירים נקניק לקערה גדולה מאוד.
מוסיפים חמאה למחבת וחום על חום בינוני עד שהקצף שוכך.
מוסיפים בצל, סלרי, שום, allspice, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום קל, 12 עד 15 דקות.
מוסיפים ירקות לנקניק עם לחם, דובדבנים ופקאנים, וזורקים כדי לערבב היטב.
בקערה בינונית, לטאטא ביצים, ואז לטאטא במלאי, שמנת, פטרוזיליה, ושופכים מעל מלית. מערבבים מלית היטב, ואז להפיץ אותו בתבנית אפייה. צ ' יל אם טורקיה היא יותר מ 1 שעה מלהיות נעשה.
כאשר טורקיה נעשית, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 218°. לכסות מלית בחוזקה עם נייר ואופים עד חם לאורך, 20 עד 25 דקות.
הסר רדיד ואופים עד העליון הוא חום זהוב פריך, על 10 דקות יותר.
* לחם יכול להיות קלוי 3 ימים קדימה ונשמר (פעם מגניב) בשקית אטומה בטמפרטורת החדר.* Sunsweet עכשיו מוכרת חבילות 5-אונקיה של דובדבנים טארט יבשים, שכותרתו דובדבנים מורלו מתוק וטארט, כי הם לחים ולשמור על צבע טוב, אדום כהה.* המילוי יכול להיות מוכן (אבל לא אפוי) 4 שעות לפני צליית טורקיה. צ ' יל, מכוסה.* מתכון מלית יכול להיות חצוי ואפה זכוכית 2 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה.