קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

חלוסקי סלובקי מסורתי

חלוסקי סלובקי מסורתי
צריך תוספת חלב חינם? חלוסקי סלובקי מסורתי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 371 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. 134 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, קמח, גבינת לבנים ויסקונסין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . , שהוא מוצק. נסו Holy Haluski, חלוסקי (כרוב ואטריות), ו חלוסקי כרוב ואטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד להשחמה שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר. כאשר בייקון הוא מגניב, להתפורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מניחים תפוחי אדמה לתוך מעבד מזון ולעבד עד מחית, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מעבירים לקערה ומערבבים בקמח, ביצים, אבקת אפייה ומלח כדי ליצור בצק דביק. שים את הבצק בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
ממלאים סיר גדול כחצי מלא במים מלוחים קלות ומביאים לרתיחה. מצקת כפות גדולות של הבצק הדביק ללוח חיתוך קטן ולהשתמש בסכין לקצוץ את הבצק לחתיכות בגודל כף; כפי שאתה חותך את חתיכת, לזרוק אותו לתוך המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
תנו לכופתאות לרתוח על אש בינונית עד שהן צפות, 2 עד 3 דקות.
7
הסר כופתאות עם כפית מחוררת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מפזרים בייקון מתפורר קומץ של גבינת לבנים מגורר על כל אצווה של כופתאות; להמשיך לעשות, להרתיח, ולהעביר כופתאות לקערה, מפזרים כל אצווה עם בייקון וגבינה לבנה. כאשר כל הכופתאות נעשות, בעדינות לערבב את haluski לערבב את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך