חלוסקי סלובקי מסורתי
צריך תוספת חלב חינם? חלוסקי סלובקי מסורתי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 371 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. 134 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, קמח, גבינת לבנים ויסקונסין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . , שהוא מוצק. נסו Holy Haluski, חלוסקי (כרוב ואטריות), ו חלוסקי כרוב ואטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד להשחמה שווה, על 10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר. כאשר בייקון הוא מגניב, להתפורר ולהניח בצד.
מניחים תפוחי אדמה לתוך מעבד מזון ולעבד עד מחית, 2 עד 3 דקות.
מעבירים לקערה ומערבבים בקמח, ביצים, אבקת אפייה ומלח כדי ליצור בצק דביק. שים את הבצק בצד.
ממלאים סיר גדול כחצי מלא במים מלוחים קלות ומביאים לרתיחה. מצקת כפות גדולות של הבצק הדביק ללוח חיתוך קטן ולהשתמש בסכין לקצוץ את הבצק לחתיכות בגודל כף; כפי שאתה חותך את חתיכת, לזרוק אותו לתוך המים הרותחים.
תנו לכופתאות לרתוח על אש בינונית עד שהן צפות, 2 עד 3 דקות.
הסר כופתאות עם כפית מחוררת לקערה גדולה.
מפזרים בייקון מתפורר קומץ של גבינת לבנים מגורר על כל אצווה של כופתאות; להמשיך לעשות, להרתיח, ולהעביר כופתאות לקערה, מפזרים כל אצווה עם בייקון וגבינה לבנה. כאשר כל הכופתאות נעשות, בעדינות לערבב את haluski לערבב את כל החומרים.