קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

חלוסקי סלובקי מסורתי

חלוסקי סלובקי מסורתי
צריך תוספת חלב חינם? חלוסקי סלובקי מסורתי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 371 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. 134 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, קמח, גבינת לבנים ויסקונסין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . , שהוא מוצק. נסו Holy Haluski, חלוסקי (כרוב ואטריות), ו חלוסקי כרוב ואטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד להשחמה שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר. כאשר בייקון הוא מגניב, להתפורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מניחים תפוחי אדמה לתוך מעבד מזון ולעבד עד מחית, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מעבירים לקערה ומערבבים בקמח, ביצים, אבקת אפייה ומלח כדי ליצור בצק דביק. שים את הבצק בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
ממלאים סיר גדול כחצי מלא במים מלוחים קלות ומביאים לרתיחה. מצקת כפות גדולות של הבצק הדביק ללוח חיתוך קטן ולהשתמש בסכין לקצוץ את הבצק לחתיכות בגודל כף; כפי שאתה חותך את חתיכת, לזרוק אותו לתוך המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
מצקתמצקת
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
תנו לכופתאות לרתוח על אש בינונית עד שהן צפות, 2 עד 3 דקות.
7
הסר כופתאות עם כפית מחוררת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
מפזרים בייקון מתפורר קומץ של גבינת לבנים מגורר על כל אצווה של כופתאות; להמשיך לעשות, להרתיח, ולהעביר כופתאות לקערה, מפזרים כל אצווה עם בייקון וגבינה לבנה. כאשר כל הכופתאות נעשות, בעדינות לערבב את haluski לערבב את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס