קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

חלפיניו ממולאים בגבינה

חלפיניו ממולאים בגבינה
המתכון לחלפיניו ממולא בגבינה מוכן בכ-25 דקות . מתכון זה מספיק ל-16 מנות. למנה זו, מנה ראשונה זו מכילה 152 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מטעם הבית דורש רצועות בייקון, גבינת שמנת, פלפלי חלפיניו ורוטב ווסטרשייר. מתכון זה אהוב על ידי 438 חובבי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וקטוגנית . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 49% . ציון זה מוצק. נסו את טאקוס סינטה איילים עם חלפיניו כבושים , המבורגרים של הודו בגריל עם חלפיניו קלוי ורוטב ברביקיו , וטוסט צרפתי ממולא בבננה וגבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החלפיניו לחצי לאורכם; מסירים את הגרעינים והקרומים. בסיר גדול, מבשלים פלפלים במים במשך 5-10 דקות (ככל שמבשלים את הפלפלים זמן רב יותר, כך הם מתעדנים יותר).
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
סננו ושטפו במים קרים; הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
בקערה קטנה, טורפים את גבינת השמנת, גבינת הצ'דר ורוטב ווסטרשייר עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים 2 כפיות לכל חצי חלפיניו; מפזרים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 5-10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מגישים חם.