קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

חלפיניו ממולאים בגבינה

חלפיניו ממולאים בגבינה
המתכון לחלפיניו ממולא בגבינה מוכן בכ-25 דקות . מתכון זה מספיק ל-16 מנות. למנה זו, מנה ראשונה זו מכילה 152 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מטעם הבית דורש רצועות בייקון, גבינת שמנת, פלפלי חלפיניו ורוטב ווסטרשייר. מתכון זה אהוב על ידי 438 חובבי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וקטוגנית . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 49% . ציון זה מוצק. נסו את טאקוס סינטה איילים עם חלפיניו כבושים , המבורגרים של הודו בגריל עם חלפיניו קלוי ורוטב ברביקיו , וטוסט צרפתי ממולא בבננה וגבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החלפיניו לחצי לאורכם; מסירים את הגרעינים והקרומים. בסיר גדול, מבשלים פלפלים במים במשך 5-10 דקות (ככל שמבשלים את הפלפלים זמן רב יותר, כך הם מתעדנים יותר).
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
סננו ושטפו במים קרים; הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
בקערה קטנה, טורפים את גבינת השמנת, גבינת הצ'דר ורוטב ווסטרשייר עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים 2 כפיות לכל חצי חלפיניו; מפזרים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
5
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 5-10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
מגישים חם.