חלפיניו ממולאים בגבינה
המתכון לחלפיניו ממולא בגבינה מוכן בכ-25 דקות . מתכון זה מספיק ל-16 מנות. למנה זו, מנה ראשונה זו מכילה 152 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מטעם הבית דורש רצועות בייקון, גבינת שמנת, פלפלי חלפיניו ורוטב ווסטרשייר. מתכון זה אהוב על ידי 438 חובבי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וקטוגנית . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 49% . ציון זה מוצק. נסו את טאקוס סינטה איילים עם חלפיניו כבושים , המבורגרים של הודו בגריל עם חלפיניו קלוי ורוטב ברביקיו , וטוסט צרפתי ממולא בבננה וגבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החלפיניו לחצי לאורכם; מסירים את הגרעינים והקרומים. בסיר גדול, מבשלים פלפלים במים במשך 5-10 דקות (ככל שמבשלים את הפלפלים זמן רב יותר, כך הם מתעדנים יותר).
סננו ושטפו במים קרים; הניחו בצד.
בקערה קטנה, טורפים את גבינת השמנת, גבינת הצ'דר ורוטב ווסטרשייר עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים 2 כפיות לכל חצי חלפיניו; מפזרים בייקון.
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 5-10 דקות או עד שהגבינה נמסה.