חלציים כבש עם פירורי חרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 868 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, פירורי לחם גס, חלציים כבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו ליים וכמון חלציים כבש, בקלה אפויה עם פירורי חרדל, ו צלעות חזיר עם פירורי חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 45
2
ממיסים את 3 כפות חמאה במחבת גדולה אטומה. מתבלים את חלצי הכבש במלח ופלפל ומחפרים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, מפנה, עד השחמה בכל רחבי, על 6 דקות.
4
תן לכבש להתקרר מעט, ואז לטפוח יבש מברשת עם חרדל.
מרכיבים שתצטרך
5
על צלחת, מערבבים את פירורי הלחם עם פטרוזיליה, שום, שאלוט, אורגנו, בזיליקום, פרמזן וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
6
מגלגלים את הטלה בתערובת הפירורים, דוחפים אותו לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
7
החזירו את הטלה למחבת וצלו כ -15 דקות לבשר בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
8
העברה למשטח עבודה, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לעמוד במשך 5 דקות. חותכים את מותני כבש 1/3 אינץ עבה לשרת.