חלת בייגלה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה עובד היטב כמו לחם במחיר סביר מאוד. אם יש לך שמן צמחי, קמח, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חלת בייגלה, לחמניות לחלה בייגלה, ו כריך ראובן על לחמנייה בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
מרכיבי בייגלה 3 / 4 כוס מים חמים 2 1/4 כפית שמרים יבשים פעילים (מנה אחת)1 כף סוכר לבן 1 כף שמן צמחי (אני משתמש קנולה)1/4 כפית מלח 1 ביצה2 עד 3 כוסות קמח4 ליטרים (16 כוסות) מים 1 / 2 כוס סודה אפייה 1 / 2 כוס סוכר חום כהה
ארוחת תירס לאבק את תבנית האפייה
מלח כשר או גס עבור dusting2 כפות חמאה מומסת או מרגרינה (אופציונלי - אם באמצעות חמאה, לחם כבר לא פרווה) ביצה Ingredens1 חלמון ביצה 1 כפות מים קרים 1 / 4 כפית סוכר לבן 1 / 4 כפית מלח
קערת ערבוב, 2 מגבות מטבח חלקות או תה, סיר, גיליון עוגיות גדול (או 1 גיליונות גדולים ו -2 חצי), 2 מריות גדולות, whisk, מחבת צלייה בטוחה stovetop או סיר סגלגל עם פתיחה רחבה על גבי, נייר קלף, מברשת מאפה
מנות: 2 לחלות בייגלה קטנות