חם לחצות לחמניות
לחמניות חמות יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 162 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 24 . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, סוכר קונדיטורים, פלפל אנגלי טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. חג הפסחא יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו חם לחצות לחמניות, לחמניות חמות! חם לחצות לחמניות, ו חם לחצות לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, הסוכר, הקיצור, הביצים, המלח, הקינמון, פלפל אנגלי ו -3 כוסות קמח. מקציפים עד חלקה. מערבבים פנימה דומדמניות ומספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות. על משטח מקומח קלות, מרדדים עד 1/2 אינץ'. עובי.
חותכים עם מקומח 2-1 / 2 אינץ'. חותך ביסקוויט.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים קלות. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים להתקררות.
לציפוי, שלבו את הסוכר, הווניל ומספיק החלב בכדי להשיג עקביות צנרת. צינור צלב על גבי כל לחמניה.