חם-פח-גג-גלידה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טין גג גלידת פאי, חם-פח-גג-גלידה, ו טין גג גלידת פאי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים first4 מרכיבים בסיר בינוני כבד חום בינוני עד הסוכר מתמוסס, מדי פעם צחצוח למטה pan sideswith מברשת מאפה רטובה. להגביר את החום ואת boil עד סירופ ענבר עמוק, swirlingpan מדי פעם, על 10 דקות. חום כיבוי.
הוסף שמנת וחמאה (mixturewill בועה למעלה). מערבבים עד שכל caramelbits להתמוסס. מערבבים במלח ווניל.
Addchocolate; מערבבים עד מותך smooth.DO קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה.
להעביר רוטב לקערה בינונית; כיסוי וצינה. לחמם מחדש לפני השימוש.
להביא חלב, 6 כפות, שפיץ, סוכר וסירופ תירס רקכדי להרתיח בחום כבד בינוני סיר overmedium, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום; כיסוי. תלול 20 דקות.
להקציף חלמונים ביצה עמילן קורנפלור עד מעורבב; gradualywhisk בתערובת חלב חם. החזר פודינג לאותו סיר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד פודינג מתעבה ופשוט מתחיל לרתוח, 2 עד 3 דקות.מסננים פודינג לקערה גדולה; discardnibs.
להקציף בשמנת ומלח גס. Chillcustard עד קר.
עיבוד פודינג בגלידהמתאים להוראות היצרן.
העברה למכולה; לערבב להישאר 6 כפות שפיץ קקאו. כיסוי ו freezeat לפחות 6 שעות ועד 2 ימים.
עבור כל גלידה, מקום 2 scoops icecream בכוס קצרה; צלחת חמה כפית.
מפזרים בוטנים צ ' ילי לימון.
* חתיכות של פולי קקאו קלויים פגז; זמין בחנויות רבות של מאכלים מיוחדים ומ chocosphere.com.