הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טין גג גלידת פאי, חם-פח-גג-גלידה, ו טין גג גלידת פאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים first4 מרכיבים בסיר בינוני כבד חום בינוני עד הסוכר מתמוסס, מדי פעם צחצוח למטה pan sideswith מברשת מאפה רטובה. להגביר את החום ואת boil עד סירופ ענבר עמוק, swirlingpan מדי פעם, על 10 דקות. חום כיבוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
סירופ
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מחבת
2
הוסף שמנת וחמאה (mixturewill בועה למעלה). מערבבים עד שכל caramelbits להתמוסס. מערבבים במלח ווניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
קרם
מלח
3
Addchocolate; מערבבים עד מותך smooth.DO קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה.
4
להעביר רוטב לקערה בינונית; כיסוי וצינה. לחמם מחדש לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
להביא חלב, 6 כפות, שפיץ, סוכר וסירופ תירס רקכדי להרתיח בחום כבד בינוני סיר overmedium, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום; כיסוי. תלול 20 דקות.
3
להקציף חלמונים ביצה עמילן קורנפלור עד מעורבב; gradualywhisk בתערובת חלב חם. החזר פודינג לאותו סיר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד פודינג מתעבה ופשוט מתחיל לרתוח, 2 עד 3 דקות.מסננים פודינג לקערה גדולה; discardnibs.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חלמון ביצה
פודינג
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
קערה
4
להקציף בשמנת ומלח גס. Chillcustard עד קר.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
עיבוד פודינג בגלידהמתאים להוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
פודינג
6
העברה למכולה; לערבב להישאר 6 כפות שפיץ קקאו. כיסוי ו freezeat לפחות 6 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
Coco Nibs
7
עבור כל גלידה, מקום 2 scoops icecream בכוס קצרה; צלחת חמה כפית.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
8
מפזרים בוטנים צ ' ילי לימון.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים
פלפל צ ' ילי
ליים
9
* חתיכות של פולי קקאו קלויים פגז; זמין בחנויות רבות של מאכלים מיוחדים ומ chocosphere.com.