חמאה חומה וגלידת בוטנים פריכים
מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 960 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו גלידת חמאת בוטנים כפולה, גלידת חמאת בוטנים פריכה, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים עד חמאה הופכת ענבר כהה, ערבוב מדי פעם, על 6 דקות (לא לשרוף).
יוצקים דרך מסננת בסדר לקערה קטנה. להביא שמנת וחלב להתבשל בסיר גדול.
להקציף חלמונים ביצה, שניהם סוכרים, ומלח בקערה גדולה עד עבה מעורבב היטב.
מוסיפים חמאה חומה; מקציפים כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא תערובת שמנת חמה לתוך תערובת חלמון; לחזור לסיר אותו. מערבבים תערובת על חום בינוני-נמוך עד רושמים מדחום לקריאה מיידית 81°, על 5 דקות. מסננים פודינג לקערה גדולה. מניחים קערה מעל קערה גדולה יותר של מי קרח. מערבבים עד פודינג קר. מערבבים וניל.
עיבוד פודינג במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
להוסיף בוטנים פריכים במהלך 1 הרגע האחרון.
להעביר גלידה למיכל; להקפיא. לעשות קדימה: ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור קפוא.