קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

חמאה פנה קוטה עם משמשים Moscato

חמאה פנה קוטה עם משמשים Moscato
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לאטה Panna Cotta חמאה עם משמש Moscato. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תרמילי הל, מים, מי פרח כתומים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ורוד Moscato Panna קוטה עם פיסטוקים, קפה פאנה יוגורט יווני עם משמש מזוגג דבש, ו Buttermilk Panna Cotta.

הוראות

1
כדי להכין את משמשים, לפצח את הבורות, באמצעות פטיש או גב של מחבת כבדה כדי לקבל את הגרעינים. להשרות את הגרעינים במים במשך 15 דקות. בסיר, להביא את היין, מים, סוכר, דבש, הל לרתיחה. לגרד את זרעי וניל, ושחרר את התרמיל ואת הגרעינים. מבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
דבש הדריםדבש הדרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את משמשים ואת poach במשך 2 דקות, עד שהם פשוט מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
3
מעבירים את משמשים עם כפית מחוררת לקערת זכוכית. מביאים את סירופ היין לרתיחה ומבשלים במהירות עד סמיך וסירופ, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים את סירופ חם ותבלינים על משמשים. צ ' יל ביסודיות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
5
כדי להפוך את קוטה פאנה, לחמם את השמנת, סוכר, קליפת תפוז, זעפרן, ומלח בסיר קטן רק מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
זעפרןזעפרן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר מהחום, הכיסוי והתלול במשך 30 דקות. 
7
מניחים את החמאה הקרה בקערה ומפזרים את הג ' לטין, מתערבל כמה פעמים עד מומס. לחמם מחדש את רפרפת ומערבבים בתערובת חלב החמאה והדבש. מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות, עד שהוא מתחיל להתעבות. מסננים את פודינג לקערה להגדיר על קרח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
להקציף כמה פעמים, עד מגניב. מערבבים במי הפרח הכתומים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
להעביר את פודינג לכוס מדידה ולחלק באופן שווה בין 4 ל 6 תבניות-כוסות תה לעבוד היטב-או ramekins רדוד אחר. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לסט.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
כדי unmold, לעטוף מגבת חמה סביב החלק התחתון של כל כוס או ramekin במשך 30 שניות בערך, ואז להחליק את קצה סכין דק סביב הקצוות של פודינג כדי לשחרר מתוך הקערה. להתהפך על צלחות צוננות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
כפית 2 עד 3 חצאי משמש עלומים סביב פודינג, מטפטף כל אחד עם קצת סירופ. אבק קצת פיסטוק קצוצה על גבי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 48 דולר.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.