חמאת בוטנים בראוניז פאדג'עם בוטנים מלוחים
המתכון חמאת בוטנים בראוניז פאדג'עם בוטנים מומלחים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", מלח, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו קל חמאת בוטנים גביע פאדג'עם סוכר בורבון מלוח, עוגיות חמאת בוטנים, ו עוגיות חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 163°. קו 13x9x2 אינץ ' מתכת תבנית אפייה עם לסכל, משאיר overhang ארוך; רדיד חמאה.
מניחים 3/4 כוס חמאה בסיר גדול כבד.
מוסיפים את שני השוקולדים; מערבבים על אש נמוכה עד חלקה.
לטאטא בסוכר, וניל, ומלח, ואז ביצים, 1 בכל פעם. מקפלים בקמח, ואז אגוזים.
אופים עד tester מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים מצורפים, כ 30 דקות.
מניחים מחבת על המדף; מגניב.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאת בוטנים 1/4 כוס חמאה בקערה בינונית כדי להתמזג. מקציפים באבקת סוכר, מלח ואגוז מוסקט, ואז חלב ווניל.
מערבבים שוקולד וחמאה 1/4 כוס בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד חלקה. זרוק גנאש בכל רחבי זיגוג; התפשטות לכיסוי. צ ' יל עד סט, על 1 1/2 שעות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
באמצעות רדיד כסיוע, להעביר עוגת בראוני לעבודה משטח; לחתוך לריבועים. להביא לטמפרטורת החדר; לשרת.