חמאת בוטנים-עוגת גלידת שוקולד
ניתן להכין את המתכון גלידת חמאת בוטנים-שוקולד בסביבות 25 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 104 גרם שומן, ובסך הכל 1404 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור קיץ. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו חמאה, כוסות חמאת בוטנים, גלידת חמאת בוטנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח די טוב מרהיב ציון של 41%. מתכונים דומים: גלידת שוקולד חמאת בוטנים, גלידת חמאת בוטנים שוקולד, ו גלידת חמאת בוטנים שוקולד טבעונית.
הוראות
מניחים עוגיות במעבד מזון. מכסים ודופקים עד שנוצרים פירורים עדינים.
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים פנימה חמאה. לחץ על החלק התחתון ו -1 אינץ'. את הצדדים של משומן 10-ב. מחבת קפיצית; מכסים ומקפיאים לפחות 15 דקות.
מורחים גלידת שוקולד לקרום; מכסים ומקפיאים עד ליציבות.
מורחים חמאת בוטנים על שכבת שוקולד ומעליהם גלידת חמאת בוטנים. מכסים ומקפיאים עד ליציבות.
מניחים שוקולד צ ' יפס בקערה גדולה. בסיר קטן, להביא שמנת רק לרתיחה.
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים לטמפרטורת החדר, מערבבים מדי פעם.
מורחים על גבי הקינוח. מיד מפזרים כוסות חמאת בוטנים. מכסים ומקפיאים במשך שעה 1 לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti
גלידה בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "