חמאת בוטנים-עוגת קילו קרמל
מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, סוכריות קרמל, חמאת בוטנים שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו 34 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, עוגת שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עם זיגוג חמאת בוטנים, ו עוגת קילו חמאת בוטנים עם זיגוג חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס. ריססו מחבת כיכר מתכת ללא מקל בגודל 9 על 5 על 3 אינץ ' עם תרסיס לבישול שמן צמחי. מרפדים את תחתית התבנית בפיסת נייר קלף בגודל 14 על 3 1/2 אינץ'. ריסוס עם תרסיס בישול שמן צמחי. מרפדים את דפנות התבנית בפיסת נייר קלף בגודל 14 על 7 אינץ'. הניחו בצד.
בסיר קטן וכבד, שלבו את סוכריות הקרמל והשמנת הכבדה על אש נמוכה. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהסוכריות נמסות והתערובת חלקה, כ -10 דקות. מניחים בצד להתקרר מעט.
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
במיקסר מעמד המצויד בתוסף ההנעה, מקציפים את החמאה והסוכר במהירות גבוהה עד שהם בהירים ותפוחים, 2 עד 3 דקות. מנמיכים את המהירות לבינונית ומקציפים פנימה את הביצים והווניל. כשהמכונה פועלת, מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח בקבוצות ליצירת בלילה עבה. מקציפים פנימה את חמאת הבוטנים.
מעבירים מחצית מהבלילה לתבנית המוכנה.
יוצקים 2 כפות מהקרמל לאורכו לאורך מרכז הבלילה. בעזרת קצה הסכין מערבבים את רוטב הקרמל לבלילה.
מניחים מעל את יתרת הבלילה ויוצקים עוד 2 כפות מרוטב הקרמל לאורכו לאורך מרכז הבלילה. מערבבים את רוטב הקרמל לבלילה.
אופים עד שבוחן עוגה המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים, 55 עד 60 דקות. מגניב במשך 10 דקות.
מוציאים את העוגה מהתבנית ומקלפים את נייר הקלף. מגניב לחלוטין על מתלה חוט, על 1 שעה (מרכז העוגה תיפול במהלך הקירור). פורסים את עוגת הלירה ומניחים על מגש הגשה. מחממים את רוטב הקרמל שנותר על אש נמוכה.
מזלפים את רוטב הקרמל מעל פרוסות עוגת הלירה או מגישים לצד.