חמאת בוטנים פאדג'השני
חמאת בוטנים פאדג'השני לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 9 מנות עם 487 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לכם שבבי חמאת בוטנים, סוכר, קרם מרשמלו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 10%, וזה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'בציפוי שוקולד & מיני בוטנים חמאת כוסות / מאפינס עבור מאפין, מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'בציפוי שוקולד & מיני בוטנים חמאת כוסות / מאפינס עבור מאפין, ו פאדג'חמאת בוטנים וקצה חמאת בוטנים.
הוראות
ריססו תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס ירקות.
במחבת רוטב כבדה של 4 ליטר, שלבו סוכר, חלב וחמאה או מרגרינה.
מחממים לרתיחה מלאה, תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים במשך 5 דקות על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש ומוסיפים שבבי חמאת בוטנים; מערבבים עד שהצ ' יפס נמס.
מערבבים פנימה קרם מרשמלו ווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית מוכנה. מגניב.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד 'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפאדג'. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "