קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

חמאת בוטנים קרמל בראוניז סחרחר

חמאת בוטנים קרמל בראוניז סחרחר
חמאת בוטנים קרמל בראוניז הוא קינוח אמריקאי. מנה אחת מכילה 274 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . תמורת 45 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם ביצים, סוכר מוסקוודו חום, אבקת אספרסו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 21% . נסו בראוניז סבבה של חמאת עוגיות קרמל , בראוניז פאדג'י מתפתל בחמאת בוטנים , ובראוניז סחרחר של עוגיות וקרם עם חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מביאים את השמנת לרתיחה על אש נמוכה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מוסקוודו חוםסוכר מוסקוודו חום
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז1/2 כוס סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז
3
מערבבים את הסוכר והמים בסיר קטן על אש גבוהה ומבשלים ללא ערבוב עד לקבלת חום ענברי. טורפים פנימה באיטיות את השמנת החמה עד לקבלת תערובת חלקה ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוזסוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז
סוכר מוסקוודו חוםסוכר מוסקוודו חום
1/2 כוס סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז1/2 כוס סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז
ציוד שתשתמש בו
סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוזסוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז
1 כוס (2 מקלות) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות1 כוס (2 מקלות) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
4
מסירים מהאש וטורפים פנימה חמאת בוטנים, סירופ תירס, מלח ים ו-1/8 כפית תמצית וניל עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גסשוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מעבירים לקערה ומצננים עד להסמכה בטמפרטורת החדר, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
שים רשת באמצע התנור וחממו מראש את התנור ל-325 מעלות פרנהייט. מרפדים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ' בנייר כסף, ומשאירים תליה על הקצוות הצרים. מרססים את נייר הכסף והמחבת בתרסיס נון-סטיק.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
שלבו את החמאה, השוקולד הלא ממותק, 2 אונקיות השוקולד המריר ואבקת האספרסו בקערה בינונית מעל סיר עם מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
נותנים לשוקולד להימס על אש נמוכה, תוך ערבוב תכוף עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
9
מסירים מהאש ומצננים מעט, כ-5 דקות.
10
בקערה גדולה טורפים את הביצים, שני הסוכרים, הווניל והמלח עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
טורפים פנימה את תערובת השוקולד המומס עד לאיחוד. מגרדים את דפנות הקערה. מקציפים פנימה את הקמח ב-2 תוספות (הבלילה תהיה סמיכה). מערבבים פנימה את 4 האונקיות הנותרות של שוקולד מריר קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מגרדים מחצית מהבלילה לתבנית המוכנה ומחליקים את החלק העליון. בעזרת כף, מורידים כדורים של מחצית מקרמל חמאת הבוטנים כל 2 סנטימטרים מעל החלק העליון של הבלילה. מוסיפים בזהירות את יתרת הבלילה ומחליקים על הקרמל. מחליקים את החלק העליון ומפזרים את הקרמל הנותר מעל. השתמש בסכין חמאה כדי לסובב את הבלילה כדי לקבל אפקט שיש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
13
אופים עד שהחלק העליון מתייצב אך עדיין רך והשוליים תפוחים ורק מתחילים להתרחק מדפנות התבנית, כ-23 עד 25 דקות. קיסם שיוחדר במרכז ייצא עדיין דביק (היו אמיץ!--אפייה נמוכה של הבראוניז היא אחד הסודות למרקם הפושטי שלהם).
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
14
מעבירים את התבנית לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
15
לנתחים הכי מסודרים, מקררים את התבנית כ-20 דקות לפני שחותכים את הבראוניז. בעזרת נייר הכסף, מרימים את לוח הבראוניז מהתבנית. מקלפים בזהירות את נייר הכסף ומניחים את הבראוניז על קרש חיתוך גדול. בעזרת סכין חדה וגדולה חותכים את הבראוניז ל-48 ריבועים. (ניתן לשמור את הבראוניז בכלי אטום, בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים; ניתן גם להקפיא אותם, עטופים היטב, עד שבועיים).
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת

מרכיבים

57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'bittersweet chocolate, coarsely chopped, plus 4 ouncesbittersweet chocolate, coarsely chopped, plus 4 ounces110חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'packed light brown muscavado sugarpacked light brown muscavado sugar110חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'packed light brown muscavado sugarpacked light brown muscavado sugar11 כף אורגנו מיובשמבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1אוראו ממולאים כפוליםאבקת אספרסואבקת אספרסו300חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים1191 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)0חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח1צביטהקמצוץ מלח יםקמצוץ מלח ים129חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאת בוטנים חלקהחמאת בוטנים חלקה50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון125חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרה בלתי מרוסקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(2 מקלות) חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות(2 מקלות) חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'high-quality unsweetened chocolate, coarsely choppedhigh-quality unsweetened chocolate, coarsely chopped0חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house2חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור591 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.