קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

חמאת בוטנים קרמל בראוניז סחרחר

חמאת בוטנים קרמל בראוניז סחרחר
חמאת בוטנים קרמל בראוניז הוא קינוח אמריקאי. מנה אחת מכילה 274 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . תמורת 45 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם ביצים, סוכר מוסקוודו חום, אבקת אספרסו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 21% . נסו בראוניז סבבה של חמאת עוגיות קרמל , בראוניז פאדג'י מתפתל בחמאת בוטנים , ובראוניז סחרחר של עוגיות וקרם עם חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מביאים את השמנת לרתיחה על אש נמוכה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מוסקוודו חוםסוכר מוסקוודו חום
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז1/2 כוס סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז
3
מערבבים את הסוכר והמים בסיר קטן על אש גבוהה ומבשלים ללא ערבוב עד לקבלת חום ענברי. טורפים פנימה באיטיות את השמנת החמה עד לקבלת תערובת חלקה ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוזסוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז
סוכר מוסקוודו חוםסוכר מוסקוודו חום
1/2 כוס סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז1/2 כוס סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז
ציוד שתשתמש בו
סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוזסוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז
1 כוס (2 מקלות) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות1 כוס (2 מקלות) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
4
מסירים מהאש וטורפים פנימה חמאת בוטנים, סירופ תירס, מלח ים ו-1/8 כפית תמצית וניל עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גסשוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מעבירים לקערה ומצננים עד להסמכה בטמפרטורת החדר, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
שים רשת באמצע התנור וחממו מראש את התנור ל-325 מעלות פרנהייט. מרפדים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ' בנייר כסף, ומשאירים תליה על הקצוות הצרים. מרססים את נייר הכסף והמחבת בתרסיס נון-סטיק.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
שלבו את החמאה, השוקולד הלא ממותק, 2 אונקיות השוקולד המריר ואבקת האספרסו בקערה בינונית מעל סיר עם מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
נותנים לשוקולד להימס על אש נמוכה, תוך ערבוב תכוף עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
9
מסירים מהאש ומצננים מעט, כ-5 דקות.
10
בקערה גדולה טורפים את הביצים, שני הסוכרים, הווניל והמלח עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
טורפים פנימה את תערובת השוקולד המומס עד לאיחוד. מגרדים את דפנות הקערה. מקציפים פנימה את הקמח ב-2 תוספות (הבלילה תהיה סמיכה). מערבבים פנימה את 4 האונקיות הנותרות של שוקולד מריר קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מגרדים מחצית מהבלילה לתבנית המוכנה ומחליקים את החלק העליון. בעזרת כף, מורידים כדורים של מחצית מקרמל חמאת הבוטנים כל 2 סנטימטרים מעל החלק העליון של הבלילה. מוסיפים בזהירות את יתרת הבלילה ומחליקים על הקרמל. מחליקים את החלק העליון ומפזרים את הקרמל הנותר מעל. השתמש בסכין חמאה כדי לסובב את הבלילה כדי לקבל אפקט שיש.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
אופים עד שהחלק העליון מתייצב אך עדיין רך והשוליים תפוחים ורק מתחילים להתרחק מדפנות התבנית, כ-23 עד 25 דקות. קיסם שיוחדר במרכז ייצא עדיין דביק (היו אמיץ!--אפייה נמוכה של הבראוניז היא אחד הסודות למרקם הפושטי שלהם).
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מעבירים את התבנית לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
לנתחים הכי מסודרים, מקררים את התבנית כ-20 דקות לפני שחותכים את הבראוניז. בעזרת נייר הכסף, מרימים את לוח הבראוניז מהתבנית. מקלפים בזהירות את נייר הכסף ומניחים את הבראוניז על קרש חיתוך גדול. בעזרת סכין חדה וגדולה חותכים את הבראוניז ל-48 ריבועים. (ניתן לשמור את הבראוניז בכלי אטום, בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים; ניתן גם להקפיא אותם, עטופים היטב, עד שבועיים).
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.bittersweet chocolate, coarsely chopped, plus 4 ouncesbittersweet chocolate, coarsely chopped, plus 4 ounces110דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.packed light brown muscavado sugarpacked light brown muscavado sugar110דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.packed light brown muscavado sugarpacked light brown muscavado sugar12 כפיות אבקת שוםמבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1אוראו ממולאים כפוליםאבקת אספרסואבקת אספרסו300דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1191 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)0חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח1צביטהקמצוץ מלח יםקמצוץ מלח ים129דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאת בוטנים חלקהחמאת בוטנים חלקה50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי125דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרה בלתי מרוסקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(2 מקלות) חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות(2 מקלות) חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.high-quality unsweetened chocolate, coarsely choppedhigh-quality unsweetened chocolate, coarsely chopped0חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור591 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.