חמאת בוטנים קרמל בראוניז הוא קינוח אמריקאי. מנה אחת מכילה 274 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . תמורת 45 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם ביצים, סוכר מוסקוודו חום, אבקת אספרסו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 21% . נסו בראוניז סבבה של חמאת עוגיות קרמל , בראוניז פאדג'י מתפתל בחמאת בוטנים , ובראוניז סחרחר של עוגיות וקרם עם חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מביאים את השמנת לרתיחה על אש נמוכה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מוסקוודו חום
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז
3
מערבבים את הסוכר והמים בסיר קטן על אש גבוהה ומבשלים ללא ערבוב עד לקבלת חום ענברי. טורפים פנימה באיטיות את השמנת החמה עד לקבלת תערובת חלקה ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז
סוכר מוסקוודו חום
1/2 כוס סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז
ציוד שתשתמש בו
סוכר מוסקוודו חום בהיר ארוז
1 כוס (2 מקלות) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
4
מסירים מהאש וטורפים פנימה חמאת בוטנים, סירופ תירס, מלח ים ו-1/8 כפית תמצית וניל עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מעבירים לקערה ומצננים עד להסמכה בטמפרטורת החדר, כ-30 דקות.
שים רשת באמצע התנור וחממו מראש את התנור ל-325 מעלות פרנהייט. מרפדים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ' בנייר כסף, ומשאירים תליה על הקצוות הצרים. מרססים את נייר הכסף והמחבת בתרסיס נון-סטיק.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
שלבו את החמאה, השוקולד הלא ממותק, 2 אונקיות השוקולד המריר ואבקת האספרסו בקערה בינונית מעל סיר עם מים רותחים.
טורפים פנימה את תערובת השוקולד המומס עד לאיחוד. מגרדים את דפנות הקערה. מקציפים פנימה את הקמח ב-2 תוספות (הבלילה תהיה סמיכה). מערבבים פנימה את 4 האונקיות הנותרות של שוקולד מריר קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מגרדים מחצית מהבלילה לתבנית המוכנה ומחליקים את החלק העליון. בעזרת כף, מורידים כדורים של מחצית מקרמל חמאת הבוטנים כל 2 סנטימטרים מעל החלק העליון של הבלילה. מוסיפים בזהירות את יתרת הבלילה ומחליקים על הקרמל. מחליקים את החלק העליון ומפזרים את הקרמל הנותר מעל. השתמש בסכין חמאה כדי לסובב את הבלילה כדי לקבל אפקט שיש.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
אופים עד שהחלק העליון מתייצב אך עדיין רך והשוליים תפוחים ורק מתחילים להתרחק מדפנות התבנית, כ-23 עד 25 דקות. קיסם שיוחדר במרכז ייצא עדיין דביק (היו אמיץ!--אפייה נמוכה של הבראוניז היא אחד הסודות למרקם הפושטי שלהם).
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
מעבירים את התבנית לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
לנתחים הכי מסודרים, מקררים את התבנית כ-20 דקות לפני שחותכים את הבראוניז. בעזרת נייר הכסף, מרימים את לוח הבראוניז מהתבנית. מקלפים בזהירות את נייר הכסף ומניחים את הבראוניז על קרש חיתוך גדול. בעזרת סכין חדה וגדולה חותכים את הבראוניז ל-48 ריבועים. (ניתן לשמור את הבראוניז בכלי אטום, בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים; ניתן גם להקפיא אותם, עטופים היטב, עד שבועיים).
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.