חמאת פטריות על טוסט
מתכון זה של מזון טוב BBC דורש מיץ לימון, פטריות pack פורצ'יני, שיני שום, וברנדי. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. וזה לא כל כך מצוין. סטרוגנוף פטריות על טוסט, טוסט בראנץ ' פטריות, ו טוסט פטריות עם ביצה מטוגנת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
ממיסים חמאה 50 גרם במחבת ומטגנים בעדינות את הבצל עד מתרכך.
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומטגנים במשך 1 דקות יותר. תשר בכל הפטריות וזרוק למעיל בחמאה. מבשלים על חום גבוה במשך 5-8 דקות עד רך.
יוצקים את הברנדי ומיץ לימון, ואז לבשל 2-3 דקות יותר או עד שכל הנוזל התאדה. כבה את החום, להוסיף את עשבי תיבול ותבלינים, ואז לאפשר להתקרר.
לאחר התקרר, להסיר את הקורנית.
מערבבים את הפטריות עם החמאה הנותרת, ולאחר מכן מחלקים בין 4 ramekins. הצינה עד המשרד, או עד 2 ימים, ולאחר מכן לשרת ramekin, עם קורנית sprig, בין 2 לחלוק עם לחם קלוי ועלי סלט לבושים.