חמוץ קישואים מתוק
חמוץ קישואים מתוק יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 164 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תבלין כבישה, חומץ סיידר, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חמוצים קישואים, חמוצים קישואים, ו חמוץ קישואים ישן מפרץ קישואים.
הוראות
לקצץ ולהשליך קישואים מסתיים. פרוס דק קישואים.
מקלפים בצל וחותכים לחצי לאורכו, ואז אנכית לרסיסים דקים.
מערבבים קישואים, בצל, ומלח.
בואו לעמוד 30 דקות. יש לשטוף היטב ולנקז.
בינתיים, גזע, זרע, ולחתוך פלפלים אדומים לרסיסים דקים על 2 סנטימטרים.
במחבת 4-5 ליטר מעל חום גבוה, להביא חומץ, סוכר, ותבלינים כבישה לרתיחה.
מוסיפים פלפלים ותערובת קישואים-בצל.
ירקות כפית ונוזל לתוך צנצנות, לכסות, ולתת מגניב. להירגע לפחות 24 שעות או עד 6 שבועות.