קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות46
מגזין

חמוציות, אננס וצ'אטני תאריך

חמוציות, אננס וצ'אטני תאריך
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צ'אטני אוכמניות כוסברה אננס, גבינת אננס-אגוז עם צ'אטני חמוציות, ו תאריך Tamarind Chutney / צ'אטני מתוק עבור Chaat s.

הוראות

1
לקלף, הליבה בערך לקצוץ את התפוחים ואננס. לקלף בערך לקצוץ את הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מערבבים יחד את התפוחים, אננס, בצל, חמוציות, תאריכים, צימוקים, שום וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תאריכיםתאריכים
3
שים את התערובת של פירות וירקות בקבוצות דרך מעבד המזון עד קצוץ דק. עצה לתוך מחבת רחבה גדולה או מחבת שמירה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את התבלינים, המלח והחומץ ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 20 דקות עד התפוח הוא pulpy, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר ומערבבים להתמוסס. להביא theboil, ואז ומבשלים כ 40-45 דקות, עד chutney הוא עבה pulpy.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
סיר לצנצנות חמות ומעוקרות. חותם, תווית ולאחסן במשך חודש לפחות במקום יבש קריר.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט