חמוציות, אננס וצ'אטני תאריך
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צ'אטני אוכמניות כוסברה אננס, גבינת אננס-אגוז עם צ'אטני חמוציות, ו תאריך Tamarind Chutney / צ'אטני מתוק עבור Chaat s.
הוראות
לקלף, הליבה בערך לקצוץ את התפוחים ואננס. לקלף בערך לקצוץ את הבצלים.
מערבבים יחד את התפוחים, אננס, בצל, חמוציות, תאריכים, צימוקים, שום וג ' ינג ' ר.
שים את התערובת של פירות וירקות בקבוצות דרך מעבד המזון עד קצוץ דק. עצה לתוך מחבת רחבה גדולה או מחבת שמירה.
מוסיפים את התבלינים, המלח והחומץ ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 20 דקות עד התפוח הוא pulpy, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר ומערבבים להתמוסס. להביא theboil, ואז ומבשלים כ 40-45 דקות, עד chutney הוא עבה pulpy.
סיר לצנצנות חמות ומעוקרות. חותם, תווית ולאחסן במשך חודש לפחות במקום יבש קריר.