חמישה ספייס לאמב עם שזיף צ'אטני
חמישה ספייס טלה עם שזיף צ'אטני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 704 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שום, חמש אבקת תבלינים, רוטב אוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקיווי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קיווי-ברי פבלובה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: חמישה ספייס לאמב עם שזיף צ'אטני, רגל טלה בגריל עם בצל פנינה וצ'אטני שזיפים, ו שזיף צ'אטני.
הוראות
שים את השום, זנגביל, קיווי, רוטב דגים, 1 רוטב סויה כף, שמן צמחי, 1 כפית חמש אבקת תבלינים ומלח למעבד מזון קטן או בלנדר ולעבד עד חלקה.
מורחים את המרינדה על שני הצדדים של כל חתיכת טלה ומקררים לפחות 4 שעות או עד 24 שעות. כדי להפוך את הרוטב, מוסיפים את היין האדום, מקל קינמון, חמש אבקת תבלינים, סוכר חום, ורוטב סויה לסיר קטן ומרתיחים עד שהוא סמיך וסירופ.
הסר את מקל הקינמון ולהניח בצד.
לחמם גריל עד חם מאוד. כל עוד הצלעות שלך דקות יותר מ 1/2 אינץ', הם צריכים לבשל דרך מבלי לשרוף על גריל חם מאוד, אבל אם הצלעות שלך עבות ייתכן שתרצה להשתמש בחום גבוה בינוני, או לבנות שני אזורי טמפרטורה אם אתה משתמש בפחם.
הסר את כל המרינדה עודף מן צלעות כבש ולמקם על גריל. לכסות ולהשאיר את הטלה ללא הפרעה עד שיש לך סימני גריל נחמד על זה.הפוך את הצלעות, לכסות וגריל עד שהם מבושלים כדי doneness הרצוי.
להעביר את הטלה למגש ואוהל עם נייר כסף. כאשר הבשר נעשה, להביא את הרוטב לרתיחה על חום גבוה ולהוסיף את השזיפים. מרתיחים עד שזיפים מבושלים ואת הרוטב הוא עבה (כ 1-2 דקות).
מגישים את הטלה עם צ ' אטני שזיפים ומקשטים עם כוסברה.