חנה מסאלה
לך לחנות ותביא חומוס, שמן זית, כורכום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חנה מסאלה, איך לעשות דרום הודי חנה מסאלה, punjabi chana masalan או punjabi chole masala / easy chana masala, ו kala chana קארי, איך לעשות punjabi kala chana masala.
הוראות
מחממים את השמן במחבת רחבה.
מוסיף את הבצל ואת sauté עד שקוף.
מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עד הבצל הוא זהוב.
מוסיפים את החומוס, garam masala, כורכום, זנגביל, עגבניות, מיץ לימון, ועל 1/4 כוס מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. זה צריך להיות לח ונזיד, אבל לא soupy; להוסיף קצת יותר מים, במידת הצורך.
מערבבים בכוסברה ומתבלים במלח.
מגישים בכוחות עצמו בקערות רדודות או מעל תבואה מבושלת חמה, אם תרצה בכך.