לך לחנות ותביא חומוס, שמן זית, כורכום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חנה מסאלה, איך לעשות דרום הודי חנה מסאלה, punjabi chana masalan או punjabi chole masala / easy chana masala, ו kala chana קארי, איך לעשות punjabi kala chana masala.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת רחבה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הבצל ואת sauté עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עד הבצל הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את החומוס, garam masala, כורכום, זנגביל, עגבניות, מיץ לימון, ועל 1/4 כוס מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. זה צריך להיות לח ונזיד, אבל לא soupy; להוסיף קצת יותר מים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כורכום
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מערבבים בכוסברה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מגישים בכוחות עצמו בקערות רדודות או מעל תבואה מבושלת חמה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות כרמי קול אלפארו ויניארד גרונר Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.