חסה מוקפצת עם שאלוט פריכים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך 8 " - עבה נרפא נקניק, שמן צמחי, חסה קרחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: חסה מוקפצת עם שאלוט פריכים, חסה מוקפצת עם שאלוט פריכים, ו שאלוט פריכים אורז מטוגן.
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל lowheat.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להוסיף שאלוט; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, untilgolden חום, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
3
Removewith כפית מחוררת על מגבת נייר linedplate ומתבלים קלות עם מלח וpepper (שאלוט יהיה פריך כפי שהם מגניבים).
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
להגדיל את החום בינוני; להוסיף sausageand הבא 3 מרכיבים לאותו מחבת; stirfor 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף 1/4 כוס מים; לגרד כל חתיכות השחמה. להגדיל את החום בינוני גבוה;להוסיף חסה וגזרת הנחלים ומבשלים, משליך לעתים קרובות, רק עד נבול, 1-2 דקות.מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לא מגן מקומי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב