חצאית סטייק דיאבלו
חצאית סטייק דיאבלו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. אם יש לכם חומץ סיידר, סטייק קולב, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו דיאבלו דיאבלו בורגר של סאני, סטייק צ'ילי דיאבלו ופסטה, ו סטייק חצאית קובני עם עגבניות Escabeche ורוטב סטייק מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כוס סלסה שום עם חומץ, אורגנו, סוכר, ומלח בשקית פלסטיק resealable.
מוסיפים את הסטייק ומשרים 30 דקות או עד 4 שעות.
להדליק גריל פחם ולאפשר את הגחלים לשרוף עד מכוסה אפר אפור או לחמם גריל גז גבוה.
הסר את הבשר מן המרינדה ומבשל 3 עד 4 דקות, להפוך, ואז לבשל 3 עד 4 דקות יותר או עד בינוני נדיר. חותכים דק נגד התבואה ולשרת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק