קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

חצאית סטייק עם תפוחי אדמה קלויים ולימון

חצאית סטייק עם תפוחי אדמה קלויים ולימון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: חצאית סטייק עם לימון ותפוחי אדמה צלויים צ'ילי, סטייק עם חצאית עשב בגריל ותפוחי אדמה עם לימון-פטה, ו חצאית סטייק עם תפוחי אדמה שום פריכים.

הוראות

1
התאם את מדפי התנור לשלישי התחתון ולשלישי העליון. מחממים את התנור ל 218°. במחבת קלייה, לשלב את תפוחי האדמה, שמן, אבקת צ ' ילי, 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ותימין. לזרוק היטב. כאשר התנור מוכן, מוסיפים את מחבת הקלייה למדף התחתון ומבשלים עד שתפוחי האדמה משוחים ורכים, מערבבים כל 10 דקות בערך, בערך 40 דקות בסך הכל. כאשר נעשה, לחלק את תפוחי האדמה בין ארבע צלחות, בזהירות לנקות את המחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
סובב את המטגן גבוה. מתבלים את הסטייק במלח ופלפל משני הצדדים וטפטוף עם מעט שמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מוסיפים את הסטייק למחבת הצלייה המנוקה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מעבירים את המחבת למתלה העליון של התנור עד שהסטייק נצרב היטב למעלה, כשלוש עד ארבע דקות. הפוך את הסטייק וחזור על התהליך. שים את הסטייק בצד לחמש דקות למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה. מחלקים את הסטייק בין ארבע הצלחות, ומגישים עם פלחי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ריימונד R אוסף מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.