קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

חצאית סטייק פהיטה פיתה עם צ'ימיצ' ורי

חצאית סטייק פהיטה פיתה עם צ'ימיצ' ורי
מתכון חצאית סטייק פהיטה פיתה עם Chimichurri יכול לספק את השתוקקות דרום אמריקה שלך בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. מנה אחת מכילה 985 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך דבש, כיסים פיתות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סטייק חצאית עם צ'ימיצ' ורי, סטייק חצאית פהיטה בגריל, ו סטייק חצאית בגריל עם צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את רוטב הסויה, מיץ ליים, דבש, כמון, קאיין, שום וקצת מלח ופלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הסטייק בשקית מקפיא גדולה או צלחת אפייה ושופכים את המרינדה על זה. להשרות את הסטייק לפחות 30 דקות ועד 3 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1
להקציף יחד את השמן, חומץ יין אדום, מיץ ליים, שום, חלפיניו ובצל אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
הוסף את עשבי תיבול לזרוק לשלב. להפריש עד מוכן לבנות את הכריך.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3
מחממים מחבת גריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
4
הסר את הבשר מן המרינדה, לתת כל טפטוף עודף מן הבשר כך שהוא לא רטוב יתר על המידה. גריל הבשר במשך 4 עד 6 דקות כל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
להעביר את הבשר ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד ולתת לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
בעוד הבשר נח, לזרוק את הפלפלים והבצל בקערה עם שמן ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים על הגריל ומבשלים עד שהירקות נחמדים וחרוכים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
חותכים את כיסי פיתה לשניים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
9
פרוס את סטייק החצאית נח לרצועות דקות נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1
מניחים חתיכת גבינת Havarti בפיתה, מוסיפים פרוסות סטייק חצאית, פלפלים ובצל ויוצקים קצת chimichurri.
מרכיבים שתצטרך
HavartiHavarti
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה עם גבעולים רכים, קצוציםכוסברה טרייה עם גבעולים רכים, קצוצים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה שטוחה עם גבעולים רכים, קצוציםפטרוזיליה טרייה שטוחה עם גבעולים רכים, קצוצים2ציפורן קטנהשום, מגורדשום, מגורד4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון42 כפות חמאה מומסתגבינת הווארטיגבינת הווארטי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חלפיניו, זרעים וצלעות הוסרו, טחוןחלפיניו, זרעים וצלעות הוסרו, טחון2ליים, juicedליים, juiced591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים (כ 2 לימונים)מיץ ליים (כ 2 לימונים)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל ספרדי, 1/4-inch פרוס שורש עצהבצל ספרדי, 1/4-inch פרוס שורש עצה1פלפל כתום, זרע 1/4 אינץ פרוספלפל כתום, זרע 1/4 אינץ פרוס4כיסי פיתה, חתוכים לשנייםכיסי פיתה, חתוכים לשניים1קטןבצל אדום, טחוןבצל אדום, טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור סדוק טרימלח ופלפל שחור סדוק טרי907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי1פלפל צהוב, זרע 1/4 אינץ פרוספלפל צהוב, זרע 1/4 אינץ פרוס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק