מתכון חצאית סטייק פהיטה פיתה עם Chimichurri יכול לספק את השתוקקות דרום אמריקה שלך בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. מנה אחת מכילה 985 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך דבש, כיסים פיתות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סטייק חצאית עם צ'ימיצ' ורי, סטייק חצאית פהיטה בגריל, ו סטייק חצאית בגריל עם צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא את רוטב הסויה, מיץ ליים, דבש, כמון, קאיין, שום וקצת מלח ופלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.