חצי ירח חמאה
סהרוני חמאה עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים דורשים שמרים, סוכר, מים חמים וקמח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון של 35%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: סהרוני חמאת תפוחים גרוייר, סהרוני חמאת תפוחים גרוייר, ו סהרוני חמאת שום ממולאים גבינה.
הוראות
מחממים את החלב בסיר קטן עד שנוצרות בועות בקצוות; מסירים מהאש.
מערבבים פנימה את החמאה, הסוכר והמלח.
תן להתקרר עד פושר. בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
מניחים לעמוד עד שמנת, בערך 10 דקות.
בקערה גדולה שלבו תערובות חלב ושמרים. מערבבים פנימה 1 ביצה. מקציפים קמח 1 כוס בכל פעם עד הבצק מושך יחד. הופכים על משטח מקומח קלות, ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ-8 דקות. משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי. מכסים במטלית לחה, ולתת לעלות במקום חמים עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מוציאים את הבצק, והופכים אותו על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, ויוצרים סיבובים. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
בעזרת מערוך מקומח מרדדים כל חצי בצק לעיגול בגודל 12 אינץ'.
חותכים כל עיגול ל -6 טריזים.
גלגל כל טריז כלפי מעלה לכיוון הנקודה. כופפו את הקצוות פנימה ליצירת סהרונים, והניחו את הצד הנקודתי כלפי מטה על ניירות אפייה משומנים קלות. מכסים, ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-30 דקות. בינתיים מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מברישים לחמניות בביצה טרופה, ואופים 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להזהבה.