קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חצי ירח חמאה

חצי ירח חמאה
סהרוני חמאה עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים דורשים שמרים, סוכר, מים חמים וקמח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון של 35%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: סהרוני חמאת תפוחים גרוייר, סהרוני חמאת תפוחים גרוייר, ו סהרוני חמאת שום ממולאים גבינה.

הוראות

1
מחממים את החלב בסיר קטן עד שנוצרות בועות בקצוות; מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מערבבים פנימה את החמאה, הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מלחמלח
3
תן להתקרר עד פושר. בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים לעמוד עד שמנת, בערך 10 דקות.
5
בקערה גדולה שלבו תערובות חלב ושמרים. מערבבים פנימה 1 ביצה. מקציפים קמח 1 כוס בכל פעם עד הבצק מושך יחד. הופכים על משטח מקומח קלות, ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ-8 דקות. משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי. מכסים במטלית לחה, ולתת לעלות במקום חמים עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
חלבחלב
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוציאים את הבצק, והופכים אותו על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, ויוצרים סיבובים. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
בעזרת מערוך מקומח מרדדים כל חצי בצק לעיגול בגודל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
8
חותכים כל עיגול ל -6 טריזים.
9
גלגל כל טריז כלפי מעלה לכיוון הנקודה. כופפו את הקצוות פנימה ליצירת סהרונים, והניחו את הצד הנקודתי כלפי מטה על ניירות אפייה משומנים קלות. מכסים, ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-30 דקות. בינתיים מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
מברישים לחמניות בביצה טרופה, ואופים 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור