חציל בגריל, קישואים, וכריכי בצל אדום
חציל בגריל, קישואים, וכריכי בצל אדומים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפלים קלויים מבקבוקים, קישואים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: כריכי חצילים בגריל עם בצל אדום ואיולי, כריכי חצילים בגריל, ו כריכי פלפל חציל בגריל.
הוראות
מניחים מיונז ופלפל פעמון בבלנדר או מעבד מזון, ומעבדים עד חלקה.
מברשת שמן על קישואים, חצילים ובצל; מפזרים מלח ופלפל שחור.
מחממים מחבת גריל גדולה מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים קישואים ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד למכרז.
מניחים בקערה גדולה; להתחמם.
מוסיפים חצילים למחבת ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
מוסיפים לתערובת חצילים; טפטוף עם חומץ.
מעיל קל את הלחם עם ספריי בישול.
מניחים 2 פרוסות לחם במחבת; מבשלים 1 דקה בכל צד או עד קלוי. חזור על הליך עם לחם שנותר. לשפשף חצי שום 1 בצד 1 של כל פרוסת לחם.
מורחים 1 תערובת מיונז כף על הצדדים שום-שפשף של 4 פרוסות לחם; שכבה כל אחד עם 3 פרוסות קישואים, 2 פרוסות חצילים, ו 1 פרוסת בצל.
מורחים 1 תערובת מיונז כף מעל 1 צד של כל פרוסת לחם הנותרים; מניחים על גבי כריכים.