חציל ומרק פלפל עם נענע עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שיפודי טלה ותאנים בגריל עם זיגוג מנטה-פלפל וחציל בגריל, חציל בגריל ומרק פלפל, ו קארי פלפל אדום קלוי ומרק חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 40
2
מברשת קלה תבנית אפייה גדולה עם שמן זית. מסדרים את החצילים על תבנית האפייה, חותכים בצד למטה, ואופים עד רק במכרז, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך את חצאי החצילים לאורכו לשלישים. להשליך את העור חצילים ואת מנות מאוד מוזנחים, ולאחר מכן לחתוך את החצילים לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים את המטגן. מברשת קלה את הפלפלים האדומים עם שמן זית ולהגדיר על תבנית אפייה כבדה. לטגן את הפלפלים האדומים 6 אינץ ' מהחום, הופך את הפלפלים מדי פעם, עד חרוך קלות בכל רחבי, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר לקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת קיטור במשך 10 דקות. לקלף, ליבת זרע הפלפלים, ואז לחתוך אותם לקוביות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6
בסיר גדול, מחממים את 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 7 דקות. מערבבים בעדינות בחצילים ופלפלים ומתבלים במלח וקיין.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד שהטעמים מתערבבים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
בינתיים, במכתש, להלום את השום עם 1/2 כפית מלח עד חלקה. מערבבים במיונז, מיץ לימון וקמצוץ של קאיין.
מרכיבים שתצטרך
10
מערבבים את 2 כפות נענע לתוך המרק ומצקת לתוך קערות רדודות. למעלה עם מנה של איולי וזרימת נענע ומגישים.