קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

חציל ונזיד עדשים עם מולסה רימונים

חציל ונזיד עדשים עם מולסה רימונים
גשו לסופר וקנו מים, פלפל, עלי נענע ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו חצילים (חצילים) עם מולסה רימון, עטיפת חומוס עדשים עם מתכון מולסה רימונים, ו חציל בגריל עם פטאן ודבשה רימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלף חלקית את החצילים כך שיש לו פסים לאורך, ולאחר מכן לחתוך אותו לאורכו ל 4 פרוסות. ציון כל פרוסה בצד 1 בתבנית crosshatch.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים כל פרוסה לרוחב ל 3 חתיכות ולהגדיר על תבנית אפייה rimmed.
3
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו לעמוד במשך 1 שעה.
5
בינתיים, בסיר קטן, לכסות את העדשים עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מסננים את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
7
מעיל תבשיל קטן אמייל יצוק ברזל עם 1 כף שמן זית. בקערה, לזרוק את הבצל עם שום, עגבניות, צ ' ילי ירוק, מנטה, רסק עגבניות, פלפל אדום כתוש 2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
8
יש לשטוף את החצילים ולטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
9
מורחים 1/2 כוס תערובת הירקות בתבשיל העליון עם חצי החצילים. מכסים חצי מהעדשים וחצי מתערובת הירקות הנותרת. למעלה עם החצילים הנותרים, עדשים וירקות.
מרכיבים שתצטרך
10
יוצקים את שמן הזית הנותר סביב הצד ועל הירקות, ואז טפטוף עם מולסה רימונים.
מרכיבים שתצטרך
11
מביאים את התבשיל לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד החצילים הוא רך מאוד, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12
מגישים חם, חם או בטמפרטורת החדר.