חציל חמוץ מתוק --- מלנזנה באגרודולצ'ה
חצילים מתוקים וחמוצים - - - Melanzane ב Agrodolce נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 150 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלרי, בצל, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 28 דקות. חצילים מתוקים וחמוצים - - - Melanzane ב Agrodolce, בצל קטן חמוץ מתוק (cipolline ב Agrodolce), ו לשון שוקיים מתוקה וחמוצה: אגרודולצ' ה לינגוויני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר גדול, כבד תחתית, לחמם את השמן עד כמעט עישון. בזהירות להוסיף את מדליוני חצילים, עובד בקבוצות כדי למנוע צפיפות במחבת והורדת החום של השמן. מבשלים חצילים עד חום זהוב משני הצדדים ולהסיר חתיכות כפי שהם סיימו מגש גיליון מרופד מגבות נייר. תניח בצד.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית עד כמעט עישון.
מוסיפים את הבצל והסלרי והטחון עד לחום זהוב בהיר.
הסר מהחום ולהוסיף את החומץ, סוכר ומלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים את פרוסות חצילים מקורר בקערה גדולה, לכסות עם תערובת חומץ ולתת לשבת 1 שעה לפני ההגשה בטמפרטורת החדר.