חציל ממולא עם עגל ותרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חצילים ממולאים עם עגל ותרד. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עגל הקרקע, חצילים, כפות מעוגלות מעט קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לחמניות עגל ממולאות תרד וגרוייר, חציל בגריל ממולא בתרד וגבינה, ו חצילים ועגל פסטיטסיו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חצילים חצילים לאורך. לגרוף את הבשר עוזב את הפגזים 1/8 אינץ עבה. מלח את הפגזים ולהפוך לנקז מעל מגבות נייר במשך 30 דקות. מלח את הבשר ולנקז אותו במסננת.
להפשיר את התרד במיקרוגל, לסחוט את כל המים ולהפריד אותו עם קצות אצבעות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני גבוה עם שמן זית כתית, סיבוב של המחבת.
מוסיפים את הבשר, מרווה ומלח ופלפל, לפי הטעם. מעט חום הבשר, ולאחר מכן מערבבים את השום ומבשלים 30 שניות,
מוסיפים את תערובת הבשר לקערת הערבוב.
ממיסים 4 כפות חמאה בסיר רוטב על אש בינונית.
מקציפים בקמח, מבשלים 1 דקה, ואז מקציפים בחלב ומביאים את התערובת לבועה. הרוטב צריך להיות עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. מתבלים את הרוטב עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. מגניב במשך כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף אותו בשר ותרד. לטף את הבשר המלוח של חצילים יבש דק קוצצים, ואז מערבבים אותו לתוך תערובת בשר יחד עם ביצה בערך 1/2 כוס גבינה.
לקרוע את הלחם, להוסיף אותו למעבד מזון ודופק לטחון לתוך פירורים טריים. דק קוצצים את עלי הפטרוזיליה ומערבבים אותו לתוך פירורי הלחם.
לטף את קונכיות חצילים יבש לטפטף צלחת אפייה עם שמן זית כתית. מסדרים את קונכיות החצילים בצלחת ותולים את המילוי לתוכם. למעלה עם פירורי לחם וקצת יותר גבינה, נקודה עם דקירות של חמאה ואופים עד זהב קל, על 30 דקות. מגניב לחלוטין, לכסות ולקרר לארוחה איפור מראש. כדי לחמם, לשים את החצילים בתנור 350 מעלות F, מכוסה באופן רופף, במשך 20 דקות, ולאחר מכן לחשוף ולאפות עד זהב עמוק בצבע, על 10 עד 15 דקות.