קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

חציל פרמזן

חציל פרמזן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פרמזן חצילים. מנה אחת מכילה 1157 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת שום, אורגנו, גבינת ריקוטה חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה נהדר. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), חציל פרמזן, ו חציל פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ראשית הכינו את הרוטב: הניחו סיר גדול על אש בינונית והוסיפו את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את הזיתים, פתיתי הפלפל האדום והצלפים, ונותנים לזה להתבשל במשך 2 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות. זורקים פנימה את העגבניות עם המיצים שלהם ומביאים לרתיחה נמוכה. מערבבים פנימה את הבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מסירים מהאש ומניחים בצד.
6
שלב את פירורי הלחם, אבקת השום והאורגנו בקערה רדודה; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומערבבים היטב. סדקו 3 מהביצים לקערה רדודה אחרת; מתבלים במלח ופלפל ומקציפים במזלג לערבוב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מכניסים את הקמח לקערה רדודה נוספת ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את החצילים, הקמח, הביצים הטרופות ופירורי הלחם על משטח עבודה ליד הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים שמן זית בגודל 1/4 אינץ ' במחבת גדולה על אש בינונית. כשהשמן חם, מחפרים תחילה כמה פרוסות חצילים בקמח, ואז טובלים אותם בביצה, ולבסוף מצפים אותם בפירורי הלחם. מכניסים למחבת כמה שיותר חצילים שיתאימו בנוחות בשכבה אחת ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים היטב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מסננים על מגבות נייר. מבשלים את כל פרוסות החצילים כך, מוסיפים עוד שמן זית למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מערבבים יחד את הריקוטה ו 1/2 כוס גבינת הפרמיג ' אנו. מערבבים פנימה את הבזיליקום ואת 2 הביצים הנותרות, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
כדי להרכיב את המנה, תחילה הכינו את עצמכם עם תבנית אפייה גדולה וחמאה. הכינו את החצילים, תערובת הריקוטה, רוטב העגבניות, גבינת המוצרלה הגרוסה ושאר 3/4 כוס הפרמיג ' אנו המגוררים. כדי להתחיל, כף מעט מרוטב העגבניות מעל תחתית תבנית האפייה. עכשיו להוסיף שכבת חצילים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
13
מורחים עם מחצית מתערובת הריקוטה. כף שכבה נוספת של רוטב עגבניות ומפזרים כשליש מהמוצרלה. חוזרים על הפעולה עם שכבת חציל, שאר הריקוטה, רוטב העגבניות ושליש נוסף מהמוצרלה. מסיימים עם שאר החציל, שאר רוטב העגבניות ושאר המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
מפזרים את 3/4 כוס הפרמיג ' אנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
15
מניחים את התנור בתנור ואופים בערך 1 שעה, עד להזהבה ומבעבעת.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
16
הניחו לעמוד כ -20 דקות לפני החיתוך.

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים שחורים, מגולענים וקצוצים בערךזיתים שחורים, מגולענים וקצוצים בערך9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים2kgsעגבניות (מומלץ: סן מרזנו), מרוסקות בידעגבניות (מומלץ: סן מרזנו), מרוסקות ביד33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים2kgsחצילים, גזומים וחותכים לאורכם לפרוסות בעובי 1/2 אינץחצילים, גזומים וחותכים לאורכם לפרוסות בעובי 1/2 אינץ5קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים, יד קרועהעלי בזיליקום טריים, יד קרועה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון12 כפיות אבקת שוםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה12 כפיות אבקת שוםאורגנו מיובשאורגנו מיובש1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי פלפל אדום חריףפתיתי פלפל אדום חריף2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טרי-רומנופרמזן מגורר טרי-רומנו8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת מוצרלה גרוסהגבינת מוצרלה גרוסה907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת ריקוטה עם חלב מלאגבינת ריקוטה עם חלב מלא