חצילים בשכבות, קישואים ותבשיל עגבניות
גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות שזיפים, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו תבשיל חצילים וקישואים בשכבות, תבשיל חצילים ומפולנטה בשכבות, ו קישואים בשכבות ותבשיל סקווש צהוב (מתכונים דומים).
הוראות
שמן 2 גליונות אפייה גדולים rimmed.
שים את פרוסות הקישואים על סדין אחד ואת החצילים על השני.
מברישים את הפרוסות בכל רחבי עם שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. מסדרים את הפרוסות על כל גיליון בשכבה חופפת מעט.
אופים במשך 15 דקות, עד מכרז.
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על חום גבוה עד מעט מתרכך מבעבע, 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
שמן גדול, צלחת אפייה רדודה (כ 10 על 15 אינץ').
להניח חצי החצילים בצלחת ולהפיץ רבע מהעגבניות על גבי. לפזר עם חצי פטה ובזיליקום.
שכבת מחצית הקישואים על גבי, ואחריו עוד רבע מהעגבניה ואת בזיליקום הנותרים, חצילים וקישואים. למעלה עם שאר העגבניות והפטה.
מערבבים את panko עם הנותרים 1 כף שמן ומפזרים על התבשיל.
אופים בשליש העליון של התנור במשך 20 דקות, עד מבעבע ופריך.
תן לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת חם או חם.