חצילים מזוגגים מיסו
חצילים מזוגגים מיסו דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 202 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 44 אוהדים. אם יש לכם חומץ אורז, מים, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. נסו חצילים מזוגגים מיסו (Nasu Miso), חצילים מזוגגים מיסו, ו חצילים מזוגגים זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד שירו מיסו, חומץ, מים, סוכר וג ' ינג ' ר עד הסוכר הוא מומס.
מברשת תבנית אפייה רדודה גדולה עם שמן ולסדר חצילים, הצדדים לחתוך למעלה, במחבת.
מברשת צמרות עם 2 כפות שמן (כולל). חציל מטגן 4 עד 6 אינץ ' מהחום עד שהוא מתחיל להפוך זהב חיוור לרכך, 4 עד 5 דקות.
מברשת בנדיבות עם תערובת מיסו מטגן 2 דקות יותר.
חצילים מברשת עם מיסו שוב לסובב פאן 180 מעלות (לא להפוך חצילים מעל), ולאחר מכן להמשיך לצלות עד חצילים הוא במכרז זיגוג הוא חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
* זמין בשווקים אסיה, חנויות מזון מיוחדות, ו Uwajimaya (800-889-1928).