חצילים מטוגנים עם בצל ועגבניות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. נסו שמן זית-חצילים מטוגנים ברוטב עגבניות ורימונים טרי, כרוב מטוגן ברוטב עגבניות בצל, ו חציל, עגבניות ובצל ירוק קארי (מתכונים דומים).
הוראות
חצילים חצילים לאורך להבקיע בשר 1/2 אינץ עמוק דפוס crosshatch לעשות ריבועים 1 אינץ (לא לחתוך דרך העור). מסדרים חצילים, חותכים צדדים למעלה, במחבת קלייה גדולה ומתבלים במלח.
מבשלים בצל ב 3 כפות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 10 דקות.
הסר מחבת מחום ומערבבים עגבניות, פטרוזיליה, בזיליקום, מיץ לימון, 2 כפיות סוכר ומלח.
מחלקים ציפוי בין חצילים חצאים, mounding במרכזים. מערבבים יחד מים, הנותרים 1/4 כוס שמן, הנותרים כף סוכר עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להוסיף מחבת צלייה. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ואופים באמצע התנור, חצילים מבושלים כל 15 דקות עם נוזל בישול, 45 דקות. לחשוף ולאפות עד חצילים במכרז (הם יקרסו ולשטח מעט) ונוזל בישול מופחת ומתחיל caramelize, כ 40 דקות יותר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, טפטף עם מיצי פאן.
* חציל מטוגן עשוי להתבצע 1 יום קדימה, ואז מקורר לחלוטין לפני להיות מקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.