קושיקשה
מוכן ב36 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

חרדל-מולסה צלעות חזיר

חרדל-מולסה צלעות חזיר
מתאים ל-20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 84 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל, שום, צלעות חזיר עבות, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. נסו מולסה-צלעות חזיר מזוגגות, מולסה כתומה צלעות חזיר, ו מולסה כתומה צלעות חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף חומץ, מולסה, שום, רוזמרין ו 1/4 כוס חרדל בקערה. מחלקים מרינדה בין 2 שקיות מקפיא ziplock גדולות; להוסיף צלעות ולהפוך למעיל. חותם וצינה במשך 2 שעות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
מולסהמולסה
רוזמריןרוזמרין
חרדלחרדל
חומץחומץ
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
גריל Preheat בינוני גבוה (350F כדי 204°).
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
הסר צלעות מן המרינדה, מתנער עודף. תניח בצד את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
4
מברשת צלעות עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן בישולשמן בישול
5
צלעות גריל, מכוסות, עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושמים 63°, 5 עד 6 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
6
מעבירים צלעות לצלחת ומכסים באופן רופף עם נייר; בואו לעמוד.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
להקציף לשים בצד מרינדה הנותרים 1/4 כוס חרדל בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 4 דקות. (רוטב יהיה סמיך.)
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
חרדלחרדל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
8
מסירים מחום ומקציפים בחמאה עד מומסת. רוטב כפית על צלעות, מפזרים עם Gorgonzola ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.