קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חשיש אוסטרי

חשיש אוסטרי
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכונים לתיבת המתכון שלך, חשיש אוסטרי יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 548 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. 78 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה, פפריקה, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: גולאש האוסטרי, עוגת פטל אוסטרית, ו עוגיות אוסטרי Rugelach.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה, ואז מטגנים את הבייקון והבצל יחד במשך 10 דקות עד שהבייקון מוזהב. הרם מתוך המחבת על צלחת, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה ומטגנים במשך 10 דקות יותר עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
טיפ בקראווי ופפריקה, עונה היטב, ואז מטגנים עוד דקה, ערבוב לשחרר את הניחוח שלהם.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
3
להחזיר את הבייקון והבצל, טעם לתיבול, ולאחר מכן להוסיף את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מגישים חם.