חשיש סלמון מעושן
חשיש סלמון מעושן הוא תוספת המגישה 4. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 225 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 411 אוהדים. אם יש לכם ירקות בצל ירוק, תפוחי אדמה זהב יוקון, פלחי לימון וקרם נוסף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חשיש סלמון מעושן, שמיר מעושן - סלמון חשיש, ו חשיש סלמון מעושן עם שמיר ויניגרט.
הוראות
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק גדולה בחום בינוני.
מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל, ערבוב מעיל עם השמן.
מורחים את תפוחי האדמה והבצל החוצה בשכבה זוגית במחבת.
מפזרים את תפוחי האדמה עם קצת מלח.
לבשל, באמצעות מרית מתכת כדי לגרד את החלק התחתון של המחבת ולהפוך את תפוחי האדמה על כל 2-3 דקות, עד תפוחי האדמה הם בעיקר השחמה מבושל דרך, על 15-20 דקות.
מערבבים סלמון, שמנת חמוצה, חזרת, חרדל, עירית, פטרוזיליה: בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מערבבים בעדינות את הסלמון, שמנת חמוצה, חזרת, חרדל, עירית ופטרוזיליה לקערה.
מקפלים תערובת סלמון לתפוחי אדמה מבושלים, לנוח 5 דקות: כאשר תפוחי אדמה נעשים, לכבות את החום ולקפל בתערובת הסלמון עד שהוא משולב היטב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
תן לזה לשבת במחבת במשך 5 דקות לפני ההגשה; חום carryover במחבת יהיה לחמם הכל דרך.
מפזרים קצת מיץ לימון אם אתה רוצה, ומגישים עם קצת שמנת חמוצה בצד.