חשיש קורנביף עם ביצים עלומות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו חשיש קורנביף עם ביצים עלומות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 21 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 383 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, טימין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו חשיש קורנביף עם ביצים עלומות, חשיש קורנביף עם ביצים, ו חשיש קורנביף וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מועכים 1 כוס תפוחי אדמה בעזרת מזלג.
מוסיפים את תפוחי האדמה הנותרים, קורנביף, נוזל בישול, בצל, שום, חרדל, פטרוזיליה, טימין ואגוז מוסקט. מתבלים בנדיבות בפלפל ומערבבים היטב. יש לאחסן במקרר למשך הלילה או לפחות 3 שעות.
שלב את המים, החומץ והמלח במחבת גדולה והביא לרתיחה עדינה.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה ומתובלת היטב על אש בינונית - גבוהה.
מוסיפים 1/4 כוס מהחמאה ומחממים. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את תערובת החשיש ומבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות. בעזרת מרית לוחצים את התערובת כלפי מטה לעוגה בגודל המחבת. מבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, עד שהחשיש מתחיל להשחים, כ -4 דקות. מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים בבישול, מנערים את המחבת כדי לשחרר את החשיש מדי פעם, עד שהחלק התחתון שחום וקרום, בערך 6 דקות נוספות.
כדי להפוך את החשיש, הניחו צלחת בגודל המחבת על גבי התבנית. הפוך את התבנית כך שהחשיש ייפול לצלחת כעוגה שלמה. הפוך את החשיש לצלחת אחרת, בצד המבושל כלפי מעלה. מחזירים את המחבת לאש בינונית-גבוהה; מוסיפים את יתרת 1 כף החמאה. כאשר הקצף שוכך, החלק את החשיש למחבת המבושלת כלפי מעלה. מבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, במשך 3 דקות. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, עד שהחלק התחתון שחום ופריך, כ -5 דקות נוספות.
בזמן שחשיש הקורנביף מתבשל, סדקו ביצה לכוס והחליקו אותה בזהירות לנוזל הציד החם. חזור במהירות עם כל הביצים. מבשלים את הביצים, הופכים אותן מדי פעם בכף, עד שהלבנים יציבים, או לדרגת האלימות הרצויה, בערך 3 עד 5 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הביצים ומעבירים למגבת מטבח. טבלו קלות את הביצים במגבת כדי להסיר עודפי מים.
מחלקים את החשיש בין הצלחות ומעליהם את הביצים העלומות.