טאבולה
המתכון Tabbouleh מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט מצוין מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. זה מנות ראשונות יש 325 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חיטה בולגור, עגבניות, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית נסו Tabbouleh, Tabbouleh, ו Tabbouleh (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את החיטה הבולגור במסננת עד שהמים זורמים.
מסננים היטב, ולאחר מכן להעביר לקערה.
יוצקים מעל 200 מ " ל מים רותחים, מכסים בסרט נצמד ומשאירים להשרות במשך 30 דקות בערך בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.
שמירה על הפטרוזיליה בחבורה, קוצצים את העלים בערך. אל תדאג לגבי הכללת חלק מהגבעולים; כל זה מוסיף את הטעם. עכשיו לעשות את אותו הדבר עם המנטה.
שים את עשבי תיבול קצוצים בקערה גדולה ולהוסיף את העגבניות ובצל האביב.
ביסודיות לנקז את הבורגול, ולאחר מכן להוסיף תערובת עשב, יחד עם מיץ לימון ושמן זית.
מערבבים היטב, מתבלים ומגישים.