טאטין עגבניות וקרמל בצל טארט tatin
Tatin tomato & caramelised בצל הוא קינוח המשמש 4. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, סוכר, עגבניות שרי pkt, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טארט בצל קרמל, טארט בצל קרמל, ו סלק וקרמל בצל טארט.
הוראות
מחממים את החמאה והשמן במחבת עד שהחמאה נמסה. מבשלים את הבצל על חום בינוני במשך כ 10 דקות עד זהוב להפליא, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את הסוכר ומבשלים עוד כמה דקות. להטות את הבצל ומיצים לתוך קערה ולהניח בצד. מחממים התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C.
עבור המאפה, לשפשף את החמאה לתוך הקמח לעשות פירורים עדינים. מערבבים בפרמזן, קורנית וקורט של מלח.
מוסיפים את חלמון הביצה ו 2 כפות מים קרים, ולאחר מכן לערבב כדי להפוך את הבצק. לעטוף בסרט נצמד.
עבור העגבניות, מחממים את החמאה והשמן בקופסת טטין של 20 ס " מ על הכיריים עד די חם. מערבבים את הסוכר והשום, ואז לשים את עגבניות שזיף לחתוך בצד למטה עם כמה עלי קורנית, ולחש במשך לא יותר מ 1 דקה. לפזר את כל עגבניות שרי ולהכניס קצת יותר טימין. תוריד את החום ולהפיץ את הבצלים על גבי. מתבלים במלח ופלפל.
מרדדים את הבצק עד שהוא קצת יותר גדול מהחלק העליון של הפח.
הנח אותו על הבצלים והכנס כל עודף במורד הצדדים.
אופים על תבנית אפייה במשך 25 דקות עד הזהב. מגניב במשך 5 דקות, הפוך צלחת מעל ולהפוך את הטארט על זה. פיזור עם קורנית נוספת ופלפל שחור.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט טאטין. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "