קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

טאטמאדו דה קוסטילה דה רז (Tatemado Short Ribs)

טאטמאדו דה קוסטילה דה רז (Tatemado Short Ribs)
Tatemado de Costilla de Res (צלעות קצרות Tatemado) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו טקילה, שום, פריולס דה לאולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הטקילה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טקילה-עוגיות ליים סוכר כקינוח. נסו Caldo de Costilla (בשר בקר קולומביאני מרק), צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו צלעות קצרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים עודף שומן מצלעות קצרות ואז לחתוך בין העצמות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2
בסיר מעל חום מתון, יבש לצלות את הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
העברה למטחנת תבלינים לטחון לטחון לאבקה.
4
באותו סיר, יבש לצלות את הבצל והשום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
להעביר לבלנדר, להוסיף את piloncillo, בירה או פולקה, אגבה, טקילה, ואת צ ' ילי אבקת, ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
PanelaPanela
טקילהטקילה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
בסיר בינוני, מחממים את השומן ומטגנים את תערובת צ ' ילה. מתבלים במלח ומניחים להתקרר. מעיל את הבשר עם תערובת צ ' ילה, כיסוי, במרינדה במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שומן חזירשומן חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים ספינת קיטור במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בסיר מעל חום מתון, יבש לצלות את עלי maguey או אגבה.
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מעבירים למחבת הצלייה על הספינה ולמעלה עם 2 משוטים קקטוס.
מרכיבים שתצטרך
NopalesNopales
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
מניחים את הצלעות עם המרינדה על גבי לכסות עם 2 משוטים קקטוס הנותרים. מכסים את המחבת בנייר כסף או במכסה ואופים עד הצלעות הן מזלג מכרז, 3 עד 4 שעות, בדיקת מפלס המים כל 30 דקות והוספת 1/2 כוס מים כאשר הוא מקבל נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
NopalesNopales
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
להעביר את הצלעות הקצרות למגש הגשה. חותכים את משוטי הקקטוס לרצועות ומניחים אותם על גבי הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
NopalesNopales
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
12
מגישים עם Frijoles דה לה אולה טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.