קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

טאיוואן טעים-סלט בקר בקלות

טאיוואן טעים-סלט בקר בקלות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טעים טייוואן-להקל סלט בקר. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות ותאספי ירקות, רוטב סויה, בוטנים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בשר איטלקי טעים ופסטה, המבורגר בקר וכבד טעים, ו כריכי בקר חמים וטעימים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב מרכיבי ההלבשה; להקציף עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לקצץ שומן מסטייק בקר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
לחתוך סטייק לאורך במחצית ולאחר מכן לרוחב לרצועות עבות 1/4 אינץ'. בקערה בינונית, לשלב בשר ו 2 כפות תערובת ההלבשה; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בואו לעמוד 10 דקות.
5
בינתיים בקערה גדולה, לשלב ירקות מעורבים, גזר ובוטנים; לזרוק. לארגן על מגש.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום מולבןשום מולבן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
ב wok או מחבת nonstick גדולה, חום 2 כפות תערובת ההלבשה על חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מוסיפים בשר בקר, 1/2 בכל פעם, ומערבבים 2 עד 3 דקות או עד משטח חיצוני הוא כבר לא ורוד. מסדרים בשר על סלט; טפטוף שנותר תערובת ההלבשה על סלט.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות