טאפאס טורטיה
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים לרפרטואר שלך, טאפאס טורטייה עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך שמן זית, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 444 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טאפאס ביצה מרוסק פטריות (טאפאס דה Setas con Huevo), מלפפון טאפאס, ו מגש טאפאס.
הוראות
מחממים תנור למאוורר 180c / קונבנציונאלי 200C / גז
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת. טיפ בצל ותפוחי אדמה ומטגנים בעדינות במשך 20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים, הופכים לעתים קרובות, מוסיפים שום ופלפלים במשך 5 הדקות האחרונות. עצה לתוך קערה גדולה, עונה מגניב במשך 5 דקות.
מערבבים את הביצים, פתיתי צ ' ילי ופטרוזיליה. השאירו לשבת במשך 5 דקות, ואז לשים פח מרובע 20cm nonstick בתנור כדי להתחמם. לאחר 5 דקות, להסיר פח ומברשת עם שמן. יוצקים את תערובת הביצים וחוזרים לתנור.
לבשל במשך 15-20 דקות. (בדוק שלה מוכן על ידי לחיצה על החלק העליון בקלילות. אם זה עדיין נוזל, לחזור לתנור במשך כמה דקות.) לאחר מבושל, להסיר ולהשאיר להתקרר במשך 5 דקות, ואז להפוך את הלוח.
יין מומלץ: אלברינו, Grenache, ורוד נוצץ, יין מבעבע, Tempranillo
אלברינו, גרנאש ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת לטאפאס. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. אלברינו אטלנטיס עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
אטלנטיס אלברינו
לימון אלגנטי-צבע צהוב, נקי ומבריק. זהו יין אינטנסיבי מאוד על האף עם ניחוחות איכות מתמיד, נזכר תפוח ירוק ופירות טרופיים, כגון אננס. על החיך, הוא ארוך ומתמשך עם חומציות מושלמת התואמת את גופו, מה שהופך אותו יין נעים מאוד מלא תחושות. היין המרענן והמרענן הזה נאסף ביד בקופסאות פלסטיק קטנות. הענבים נבחרים ומגוהצים. ברגע שהחובה מתקבלת, מתחיל תהליך תסיסה אלכוהולי, אשר מתבצע במכלי נירוסטה בטמפרטורה של 64 מעלות פרנהייט. לאחר תקופת התסיסה מבוצעת עקירה על מנת להפריד את lees; לאחר מכן הוא עובר ייצוב קר, הוא מסונן ולבסוף בבקבוק.