קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

טאקו אבוקדו מטוגן (Tacos de aguacate rebosado)

טאקו אבוקדו מטוגן (Tacos de aguacate rebosado)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), טאקו אבוקדו מטוגן, ו טאקו אבוקדו מטוגן.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר 4 ליטר או ווק עד מדחום עמוק שומן רושם 182°.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
שים את הבירה בקערה רחבה ומערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
שים את הקמח בקערה רחבה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
חותכים כל רבע של אבוקדו לתוך 3 טריזים ארוכים וטובלים את הפרוסות הראשונות בבירה, ולאחר מכן להפוך אותם בעדינות בקמח למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
5
להעביר על 6 פרוסות אבוקדו בכל פעם שמן ומטגנים עד קרום זהוב בהיר טפסים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. מטגנים יותר פרוסות אבוקדו באותו אופן עד שכל הפרוסות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
7
הפוך טאקו עם 3 פרוסות של אבוקדו הליווי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
8
ליווי: קמח חם או טורטיות תירס, מיונז צ ' יפוטלה סיד, כוסברה קצוצה
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
9
Reprinted with permission from Just Tacos by Shelley Wiseman, © 2011 Taunton Press

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.