קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

טאקו אבוקדו מטוגן (Tacos de aguacate rebosado)

טאקו אבוקדו מטוגן (Tacos de aguacate rebosado)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), טאקו אבוקדו מטוגן, ו טאקו אבוקדו מטוגן.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר 4 ליטר או ווק עד מדחום עמוק שומן רושם 182°.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
שים את הבירה בקערה רחבה ומערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שים את הקמח בקערה רחבה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חותכים כל רבע של אבוקדו לתוך 3 טריזים ארוכים וטובלים את הפרוסות הראשונות בבירה, ולאחר מכן להפוך אותם בעדינות בקמח למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
5
להעביר על 6 פרוסות אבוקדו בכל פעם שמן ומטגנים עד קרום זהוב בהיר טפסים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
דַק-דַק-
6
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. מטגנים יותר פרוסות אבוקדו באותו אופן עד שכל הפרוסות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
7
הפוך טאקו עם 3 פרוסות של אבוקדו הליווי.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
8
ליווי: קמח חם או טורטיות תירס, מיונז צ ' יפוטלה סיד, כוסברה קצוצה
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
9
Reprinted with permission from Just Tacos by Shelley Wiseman, © 2011 Taunton Press

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.